Open menu
Genieten van rust, sfeer en ruimte, voor u en de (klein) kinderen!
8.5
Genieten van rust, sfeer en ruimte, voor u en de (klein) kinderen!

Emaillemuseum.......een feest van herkenning!

Een bungalowpark dat een eigen museum heeft, daar heeft u vast nog nooit van gehoord. Bij bungalowpark De Lindenberg hebben we het echt. In ons gezellige restaurant ’t Kuyerhuus vindt u namelijk een echt emaillemuseum, waar u door de bijzondere aankleding meegenomen wordt naar vervlogen tijden. Zo haalt u zelf herinneringen op en kunt u aan uw (klein)kinderen laten zien welke spullen er vroeger gebruikt werden.

Wie kent ze niet: de bakjes zand-zeep-soda of de mooie koffie- thee- en suikerbussen die vroeger in iedere keuken te vinden waren. Ze lijken misschien verdwenen, maar bij ons zijn ze er nog steeds. Wat ooit begon als een onschuldige hobby is namelijk uitgegroeid tot ons eigen emaillemuseum, dat voor alle bezoekers gratis te bekijken is.

We hebben bijvoorbeeld oude petroleumstellen en bijzondere pannensets, maar ook serviezen die allemaal op kleur gesorteerd zijn. En alle bijzondere emaillekleuren zijn aanwezig. Is het niet bijzonder om een kopje koffie met gebak te nuttigen, terwijl u wordt omgeven door al deze bijzondere spullen?

 • Emaillemuseum met unieke collectie
 • Gratis te bekijken voor iedereen
 • Ga meer dan 50 jaar terug in de tijd
 • Leer uw (klein)kinderen over het leven dat u vroeger had
 • In ons gezellig restaurant op het park
 • Emaille grijs gewolkt
  ×
 • Openingstijden emaillemuseum

  Het emaillemuseum met de oude brommers is tijdelijk gesloten.

  0548-365.365

  Rolstoeltoegankelijk en mindervalidentoilet aanwezig.
  Honden zijn binnen niet toegestaan!

Terug in de tijd in ons emaillemuseum

Naast al het emaille dat bij ons te bezichtigen is hebben we veel meer museumstukken voor u verzameld. Wat te denken van een keur aan bijzondere bromfietsen uit de jaren ’60. Staat uw brommer van vroeger ertussen? Of de reclameborden die u vroeger overal zag, maar die u inmiddels al meerdere decennia niet meer heeft gezien.

Heeft u eerst nog een vraag? Stel hem dan gerust, we staan voor u klaar!